Actueel

Under construction

De website van Stillis wordt vernieuwd.

Ondertussen kunt u deze oude site gewoon blijven gebruiken.

under-construction1

 

 

 

 

 

 

 

 

 Salba Nan in middle school project Curaçao

 KAP1

On Friday March 20, 2015 we had in behalf of Cada Dia a pleasant meeting with Pamela and Jan from K.A.P. on Curaçao. They like to use the Cada Dia ft. Izaline Calister song “Salba Nan” is some program for their students. Great!
The Turtuga project is spreading out.

Salba Nan op iTunes

Tortuga
Salba Nan

Deze week (dec. 2014) is de release van de single Salba Nan op iTunes.

Salba Nan (Red Ze) is niet zomaar een liedje maar is de basis voor een project waarmee de Nederlandse band Cada Dia samen met de Curaçaose/Nederlandse zangeres Izaline Calister aandacht willen vragen voor de fragiele toestand van de koraalriffen in het Caribisch gebied.

Als symbool is gekozen voor de zeeschildpad, de tortuga. En daar gaat dit lied over. Dat is misschien niet voor iedereen te begrijpen want Izaline zingt in haar moedertaal het Papiamentu. De taal van de bevolking op de Benedenwindse Eilanden. Zij zijn onze ambassadeurs. Zij moeten onze boodschap helpen verspreiden onder bevolking en toeristen. Alleen zij kunnen de teloorgang van flora en fauna in de Caribische Zee halt toe roepen. Voordat het te laat is. Izaline Calister – Zangeres, componiste en tekstschrijfster met een kenmerkende persoonlijke muzikale stijl. Een charismatisch performer, soms warm en intiem, dan weer expressief en extravert. Izaline heeft het vermogen om trouw aan haar roots blijven en met succes het publiek over de hele wereld te bereiken, zingend in een onbekende taal.

Salba Nan is verkrijgbaar op iTunes.