Stichting

De stichting Stillis culture entertainment wil een positieve bijdrage leveren aan de betrokkenheid van verschillende culturen bij de Nederlandse samenleving om zo het wederzijds begrip te bevorderen.

Stillis gaat dit doel bereiken door het verzorgen van professionele theatervoorstellingen en het ontwikkelen en uitvoeren van projecten waarbij uiteenlopende muziekstromingen met elkaar worden vermengd.

Bestuur en leiding
Net als bij iedere stichting staat ook aan het hoofd van Stillis een bestuur. De dagelijkse leiding is in handen van een zakelijk- en artistiek leider, die verantwoordelijk zijn voor de verschillende projecten. Per evenement wordt bekeken welke musici, dansers en acteurs worden ingezet en welke regisseur, arrangeur, choreograaf ect. de specifieke opdracht het beste aankan.

Bij de stichting Stillis worden de functies van zakelijk- en artistiek leider vooralsnog door één persoon uitgevoerd. Stillis laat deze functies uitvoeren door Hans Kerkhoff.

Meerjarenplan
De stichting Stillis werk volgens een meerjarenplan dat de periode 2010-2016 behelst. De eerste jaren, waarin voornamelijk wordt gezaaid, staan in het teken van het uitbreiden van het netwerk en het vergroten van de naamsbekendheid. Voor het vierde en vijfde jaar is professionaliseren het sleutelwoord. In deze periode moet de laatste stap worden gemaakt naar een volledig geprofessionaliseerde instelling.

Voor het eind van 2010 wil Stillis de belangen gaan behartigen van een tweetal acts. De daarop volgende drie jaren moet dit aantal worden uitgebreid tot maximaal 15. Voorwaarden zijn dat deze acts binnen de doelstelling van de stichting moeten passen en desondanks zo weinig mogelijk overeenkomsten met elkaar mogen vertonen. De artistieke waarde is daarbij de belangrijkste maatstaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s