Tweede editie jam-sessie op 19 januari

Na jaren van afwezigheid heeft stichting Stillis culture entertainment in samenwerking met Café De Cactus de jazz jam-sessies in Hengelo nieuw leven ingeblazen. Dit keer is het niet alleen oude-jazz, maar krijgen ook soul, funk, latin en moderne jazz de ruimte.

De eerste editie kende een grote diversiteit. Blazers, een gitarist, maar ook een slappende bassist, een jazzy drummer en een rapper die een spannende wending gaven aan het podium-gebeuren.
Stillis wil artiesten met professionele aspiraties een podium bieden. De stichting is dan ook uitermate blij met de samenwerking met De Cactus. Behalve een leuke avond hopen de initiatiefnemers tijdens de jam-sessies aan de Pastoriestraat in Hengelo met talentvolle muzikanten in aanraking te komen voor de talrijke projecten die op stapel staan.
De eerste sessie was op 15 december en bracht ons een aantal positieve verrassingen. De volgende zal 19 januari plaatsvinden. De “basis-band”, die bestaat uit Andrew Read (bas), Jan ter Maat jr. (drums) en Hans Kerkhoff (vibrafoon), begint rond 21.00 uur. Na de eerste set is iedereen welkom mee te spelen.

Café De Cactus
Pastoriestraat 37, Hengelo
Woensdag 19 januari
aanvang om 21.00 uur

Over Hans Kerkhoff

Artistic and executive director at Stillis culture entertainment foundation. Vibraphone-player, percussionist, composer and arranger.
Dit bericht werd geplaatst in Jammin', Nieuws. Bookmark de permalink .