Meerjarenplan goedgekeurd

Het meerjarenplan van de stichting Stillis, zoals dat door zakelijk leider Hans Kerkhoff is gepresenteerd, is woensdag door het stichtingsbestuur goedgekeurd. Hiermee wordt de weg vrij gemaakt om verder te werken aan de ambities van de organisatie.
Het plan behelst de periode 2010-2016. De eerste jaren, waarin voornamelijk wordt gezaaid, staan in het teken van het uitbreiden van het netwerk en het vergroten van de naamsbekendheid. Voor het vierde en vijfde jaar is professionaliseren het sleutelwoord. In deze periode moet de laatste stap worden gemaakt naar een volledig geprofessionaliseerde instelling.
Voor het eind van 2010 wil Stillis de belangen gaan behartigen van een tweetal acts. De daarop volgende drie jaren moet dit aantal worden uitgebreid tot maximaal 15. Voorwaarden zijn dat deze acts binnen de doelstelling van de stichting moeten passen en desondanks zo weinig mogelijk overeenkomsten met elkaar mogen vertonen. De artistieke waarde is daarbij de belangrijkste maatstaf.

Over Hans Kerkhoff

Artistic and executive director at Stillis culture entertainment foundation. Vibraphone-player, percussionist, composer and arranger.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .