Danstheater op programma Fiesta Equator

Het dansgezelschap Ezequiel Sanucci, Contemporary Tango komt 12 september naar Hengelo met fragmenten uit hun voorstelling “Tango Verblijfsvergunning.”
Het is een danstheaterstuk over interculturele liefde. Een verhaal over Brigitta, een praktische, gestructureerde en rationele Duitse vrouw en Cacho, een chaotische, impulsieve en gepassioneerde Argentijn die illegaal in Nederland is. Ze wonen samen in Amsterdam en hebben een relatie vol conflicten, liefde en tango.
“Ezequiel Sanucci, Contemporary Tango” is een dansgezelschap die door de fusie van Argentijnse dans met eigentijdse dans een eigen dansstijl heeft gecreëerd. Ezequiel Sanucci mengt in zijn choreografieën deze dansstijl met andere disciplines zoals theater, live muziek en video.
Samen met zijn danspartner Lydia Müller heeft hij recent de eerste prijs bij het Rabotheater Open Podium Twente 2010 gewonnen. De jury prees de goede opbouw in de choreografie: ”zeer origineel, vernieuwend en zuiver gedanst met de sensualiteit van de tango”.

Over Hans Kerkhoff

Artistic and executive director at Stillis culture entertainment foundation. Vibraphone-player, percussionist, composer and arranger.
Dit bericht werd geplaatst in Fiesta Equator, Nieuws. Bookmark de permalink .